Sijainti

Panssarimuseo sijaitsee osoitteessa
Hattulantie 334, 13720 PAROLA

Bussi numero 5 kulkee museon pääportin läheisyydestä, aikataulut ja reitit löydät täältä.

Parolan juna-asemalta on meille matkaa noin 1 km Parolannummen suuntaan. Hämeenlinnan juna-asemalta pääset helpoiten bussilla numero 5, joka lähtee suoraan asemalta.

Helsingistä on matkaa noin 110 km ja Tampereelta noin 70 km.

 

Tarkemman opastuksen saat tarvittaessa

sähköpostitse toimisto@panssarimuseo.fi
tai puhelimitse 040 568 1186.

Uutisia

Peliviikonloppuna Panssarimuseolla on esittelyssä lauantaina 25.3. World of Tanks Modern Armour-pelikonsoli.

Peliyhteisö ’Suomi 100’ antaa opastusta peliin ja pääset itse panssarin ohjaimiin! Ohjelmassa on näytöspelejä, kilpailuja ja tietysti mahdollisuus kokeilla pelaamista Xbox-, PS4- ja PS5-konsoleilla.

Figure Fellows ja Nopat ja Taktiikka ry:n WWIII: Team Yankee miniatyyripeliturnaus La 25.3. ja Su 26.3. fiktiivisestä tilanteesta, jossa Kylmä Sota olisi kuumentunut 80- ja 90 lukujen taittessa ja eskaloitunut avoimeksi sodaksi NATO:n ja entisen Neuvostoliiton johtaman Varsovan Liiton välillä.   

Lisätietoja: https://www.team-yankee.com/

MIniatyyripeliturnausta on mahdollista seurata molempina päivinä.

Ukrainan sodan tapahtumien ympärille nivoutuva ”Taisteleva Ukraina – Venäjän virhearvio?” -näyttely ottaa kantaa nykysodan tapahtumiin sähköisin kuvin ja tekstein sekä taistelukentältä tuoduin autenttisin esinein. Tämä varsin havainnollinen näyttely avautui 1.3. alkaen.

Luento ' Suomen sotilasvastatiedustelu talvi- ja jatkosodan aikana' Aiheesta luennoi sotatieteiden tohtori evl evp Vladimir Panschin. Luentoon on vapaa pääsy ja sitä voi seurata suoratoistona. Pyydä linkki toimisto@panssarimuseo.fi. Kahvio on avoinna klo 17-20

 

Königstiger, King Tiger, Royal Tiger, Kungstiger tai Kuningastiikeri rakkaalla lapsella kun on monta nimeä ja joillakin kielillä useampiakin. Viralliselta nimeltään Panzerkamfwagen VI Ausf. B "Tiger II". Museolle näytteille tuleva yksilö on V2 eli toinen kolmesta 1943-1944 vuosien vaihteessa valmistuneesta prototyypistä. Kuningastiikeri on nähtävillä 14.4.-13.9.2023 välisen ajan Panssarimuseossa. Tule itse toteamaan onko maineensa veroinen. 

  • Vieraile museossa vain terveenä.
  • Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
    Käsidesipisteitä löytyy useita.
  • Vältä käteistä ja suosi kortti- ja lähimaksua.