Sijainti

Panssarimuseo sijaitsee osoitteessa
Hattulantie 334, 13720 PAROLA

Bussi numero 5 kulkee museon pääportin läheisyydestä, aikataulut ja reitit löydät täältä.

Parolan juna-asemalta on meille matkaa noin 1 km Parolannummen suuntaan. Hämeenlinnan juna-asemalta pääset helpoiten bussilla numero 5, joka lähtee suoraan asemalta.

Helsingistä on matkaa noin 110 km ja Tampereelta noin 70 km.

 

Tarkemman opastuksen saat tarvittaessa

sähköpostitse toimisto@panssarimuseo.fi
tai puhelimitse 040 568 1186.

Uutisia

Järjestelyt Kuningastiikerin kuljettamiseksi kotimuseoonsa Englantiin oli jo aloitettu, kun saimme yllättävän yhteydenoton. The Bovington Tank Museum, joka siis on vaunun kotimuseo  pyysi näyttelyidensä ja niihin liittyvien yleisjärjestelyiden organisoinnista johtuen Kuningastiikerille lisäaikaa Suomessa. Tämä oli toki iloinen yllätys ja varmistui lopullisesti 28.9.  Iloiksemme Königstigerin Euroopan kiertue siis jatkuu. Alankomaiden ja Ruotsin kautta Suomeen matkannut vaunu on esillä Parolassa vielä lähes puolivuotta aina maaliskuulle 2024. 

Vai kävikö tässä sittenkin niin, että Kuningastiikeri halusi nähdä Suomen talven ja sanoi "koska minä haluan" eikä siinä sitten auttanut mikään 😉

Englannissa ollaan todella vaikuttuneita siitä, kuinka paljon vaunu on herättänyt Suomessa mielenkiintoa ja tuonut Panssarimuseolle ennätysmäärän kävijöitä.

Panssarimuseo kiittää kaikkia, jotka ovat jo käyneet katsomassa Kuningastiikeriä ja toivottaa kaikki tervetulleiksi bongaamaan Kunkun, vaikka uudemman kerran nyt kun se on mahdollista.