11.7.2019

‘Panssarivaunujoukot 100 vuotta’ perjantaina 12.7.2019 Parolannummella. Paraatikatselmus, seppeleenlasku, ohimarssi klo 13, jonka jälkeen taistelunäytös. Kalustoesittely Panssariprikaatin esikunnan P-paikalla.
Panssarimuseo osallistuu ohimarssiin ja kalustoesittelyyn. Lähde liikkeelle ajoissa, että saat parkkipaikan.
Tervetuloa tutustumaan myös Panssarimuseoon ja poikkea munkkikahville Tankkitupaan!

Renault FT Modèle 1917 suittuna ja puunattuna valmiina juhliin!

1.7.2019

Perhepäivän kävijämäärä oli tänä vuonna 1 802 kävijää! Kiitoksia jälleen kerran kaikille kävijöille onnistuneesta tapahtumasta!

18.6.2019

Tulossa Harrastepäivä lauantaina 3.8.2019. Mukana pienoismallarit, airsoft-harrastajat, RC-harrastajat ja sotahistorian elävöittäjät sekä sotalautapeliharrastajat. Päivän aikana järjestetään Armour Challenge -pienoismallikilpailu, aiheena “Panssarit Suomessa 100 vuotta“. Harrastajat esittelevät päivän aikana omaa toimintaansa em. aiheiden parissa ja näin yleisöllä on mahdollisuus tutustua asioihin pintaa syvemmältä. Paikalla myös alan kauppiaita runsaine valikoimineen.

1.5.2019

Kevätsawutuksen yleisömäärä oli tänä vuonna 2 200 kävijää! Kiitos teille kaikille onnistuneesta tapahtumasta!

2.4.2019

Kevätkauden viimeinen luento veti 94 aiheesta kiinnostunutta. Luennoitsija Olli Dahl, joka istuu edessä, ehti vielä nauttia munkkikahvit ennen luennon alkua. Kiitos kaikille mukana olleille. Kesäkausi, joka museolla alkaa Vappupäivänä Kevätsawutuksella, pidetään taukoa luennoista. Syyskuussa luennot jatkuvat. Hyvää kesää kaikille🌞😎

11.3.2019 Kevään aikana toteutetaan metalliromunkeräys Panssarimuseon tukemiseksi. Museon parkkipaikalla on lava, johon voi tuoda itselle tarpeettomaksi käyneet metalliromut pesukoneista alkaen, mutta ei kuitenkaan maalipurkkeja eikä muita kemikaaleja sisältäviä astioita. Alumiiniromut voi tuoda myös, mutta niitä ei voi laittaa suoraan lavalle, vaan lavan viereen. Romuista saatava tuotto menee lyhentämättömänä museotoiminnan hyväksi. Kiitos tuestasi👏

13.2.2019 Panssarimuseon museonjohtaja vaihtui vuoden alussa. Käy lukemassa uuden museonjohtajan kuulumiset tästä.

15.1.2018 Luentomme järjestetään joka kuukauden ensimmäinen tiistai (ei touko-elokuu). Tarkemmat tiedot luennoista löydät etusivulta.

Luentomme pidetään autenttisessa ympäristössä halli 1:ssä.