Panssarimuseo sijaitsee osoitteessa
Hattulantie 334, 13720 PAROLA

Bussi numero 5 kulkee museon pääportin läheisyydestä, aikataulut ja reitit löydät täältä.

Parolan juna-asemalta on meille matkaa noin 1 km Parolannummen suuntaan. Hämeenlinnan juna-asemalta pääset helpoiten bussilla numero 5, joka lähtee suoraan asemalta.

Helsingistä on matkaa noin 110 km ja Tampereelta noin 70 km.

Tarkemman opastuksen saat tarvittaessa

sähköpostitse toimisto@panssarimuseo.fi
tai puhelimitse 040 568 1186.

Uutisia

Harrastepäivä  la 30.7.Mukana tapahtumassa ovat pienoismalliharrastajat, RC-autoharrastajat ja sotahistorian elävöittäjät sekä Airsoft-harrastajat. Toimintaansa esittelevät myös Panssarikilta ry ja Hämeenlinnan Sotilaskotiyhdistys. Armour Challenge järjestetään tutusti  Harrastepäivän yhteydessä. Teemaluokkana on tänä vuonna: itseliikkuvat (self-propelled) ilmatorjunta-aseet. Museolla on esillä erilaisia mm. IT-panssarivaunuja. Paikalla ovat lisäksi alan kauppiaat valikoimineen.